הענקת התרומות להוריו של לביא ילד עם שיתוק מוחין הזקוק לטיפול רפואי יחודי בחו"ל - עמותת איש צדיק היה - בנשיאות הרב חיים אידלס
הענקת התרומות להוריו של לביא ילד עם שיתוק מוחין הזקוק לטיפול רפואי יחודי בחו"ל

בס"ד

לביא אלחנן אלתרמן, ילד מקסים ומתוק בן 6.5 המאובחן בשיתוק מוחין (קוואדריפלג) כתוצאה מחוסר חמצן בלידה.

לביא הגיע לעולם לאחר 10 שנים של ציפייה ותפילות, אח קטן לליבי ואורי. הוא נולד בלידת חירום דרמטית, ללא רוח חיים. לאחר 10 דקות ארוכות של החייאה, הוא חולל את הנס הראשון שלו ובחר בחיים כנגד כל הסיכויים. הוא אובחן עם שיתוק מוחין מורכב המערב את ארבע הגפיים, עיוורון קורטיקלי ואפילפסיה.

למרות האתגרים ונקודת הפתיחה המורכבת, לביא מוכיח בכל יום מחדש מהי נחישות אמיתית, ולחימה בגבורה מול כל מכשול שעומד בדרכו. הנוכחות של לביא מביאה איתה אור גדול למשפחתו ומלמדת את הוריו להוקיר כל רגע וכל הישג. בזכותו הם למדו לקבל פרופורציה לחיים ולהבין שגם הפעולה הפשוטה ביותר היא עולם ומלואו ושום דבר אינו ברור מאליו.

מיום הולדתו הוריו עושים כל שניתן על מנת לאפשר לו איכות חיים מיטבית, התקדמות תפקודית ועצמאית.  לאחר בירורים בארץ ובעולם, ההורים נחשפו לטיפול ניסיוני הנמצא תחת מחקר רפואי ייחודי המתקיים במונטריי, מקסיקו. הטיפול מציע יכולת שיקום פנומנלית בקרב ילדי שיתוק מוחין.
לאחר בדיקות מעמיקות מול המרפאה וקשר עם משפחות מהארץ ומהעולם שחזרו מהטיפול ומדווחות על שיפור משמעותי בתפקוד – נמצא כי לביא מתאים לטיפול
.

הטיפול אינו כלול בסל הבריאות ועלותו גבוהה ולכן פנו אלינו בבקשה לסייע בידם בגיוס הכספים הנדרשים לטיפול.

בשיתוף פעולה עם ארגון jgive יצאנו לקמפיין גיוס המונים, לטובתו של לביא. הצלחנו לגייס מעל 400,000 ₪. 

בעקבות המצב הביטחוני, בעיקר באזור גבול הצפון שם מתגוררת המשפחה והצורך להתכונן לנסיעה בהקדם, התקיימה הפגישה להענקת התרומות בפורום מצומצם ובהשתתפות דן אביו של לביא אלחנן.

בפגישה שיתף אותנו דן במצבו הפיזיולוגי והקוגניטבי של לביא ובכל תהליך התפתחותו ועל כל שיפור בתפקוד שמדווחות משפחות לילדים עם שיתוק מוחין שעברו תהליך טיפול כזה.

 בשם יהל ודן – הוריו של לביא אנו מבקשים להודות מקרב לב לכל 1,357 התורמים שהתגיסו ותרמו לקמפיין זה ומאחלים ללביא ולמשפחתו שהטיפול יצליח לקדמו כמצופה.

מצ"ב מס' תמונות מהמפגש.

להושיט עזרה לאלו שאין להם

תרמו עכשיו לפעילות העמותה
וסייעו למשפחות נזקקות הזקוקות לעזרה.

מזון וחיתולים לתינוקות ממשפחות נזקקות
סיוע לחולים
סיוע כלכלי למשפחות נזקקות ולקשישים